Blogi

Kiitos viime vuosi, tervetuloa kohtaamisen vuosi   16/1/24


Yrittäjyys ja paluu vakuutusalalle on maistunut


Vuosi 2023 oli ikimuistoinen monella tapaa. Aloitin työt tutkimuskonsulttina, puursin Pro gradu tutkielman kasaan ja valmistuin, perustin yrityksen, solmin sopimuksen vakuutusten tarjoamisesta Pohjantähden ja Aktian kanssa sekä irtisanouduin palkkatyöstä.

Työ- ja opiskeluelämän ohella pelasin yli 20 virallista jalkapallo-ottelua, ostin vaimon kanssa ensiasunnon, jouduin pitämään jalkapallo-ottelussa aiheutuneen vamman takia noin 12 viikkoa kipsiä ja olin perustamassa kahta uutta Palloliiton sarjoihin osallistuvaa joukkuetta.


Selvät sävelet 


Vuodelle 2024 sävelet ovat työnteon puolesta selvät. Olkoon tämä kohtaamisen vuosi.

Kohtaamisen vuosi tulee näkymään arjessani kahdella tapaa. Ensinäkin, pyrin kohtaamaan mahdollisimman paljon sellaisia ihmisiä, joita voin auttaa. Toiseksi, pyrin olemaan erityisen utelias aina silloin, kun kohtaan uusia vakuuttamis- ja korvaustilanteita. Kestävää yritystoimintaa sekä asiantuntemuksen kasvattamista.

Nyt jo tovin vakuutusedustajana toimittuani, olen ehtinyt saamaan jonkin verran palautetta. Asiakkaat ovat pitäneet siitä, että prosessit ovat olleet helppoja. Kaikkiin esitettyihin kysymyksiin vastataan kiertelemättä sekä sopimukset saatetaan voimaan vaivatta. Tämän lisäksi jo useampi asiakas on ollut iloinen siitä, että he ovat voineet olla yhteydessä suoraan minuun ja korvausasiansa vireille saattamisessa. 


Yhdessä eteenpäin


Jos positiviinen palaute pitäisi tiivistää yhteen sanaan, niin tämä sana olisi helppous. Lämmin kiitos jokaiselle asiakkaalle! Teitä on ilo palvella.